Премини към основното съдържание

Покана за участие в научна конференция, посветена на 100 години от рождението на академик Стефан Павлов

П О К А Н А

ЗА УЧАСТИЕ В НАУЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ

 

 

ПОСВЕТЕНА НА

100 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА

АКАДEМИК СТЕФАН ПАВЛОВ

 

 

Катедра „Наказателноправни науки“ на Юридическия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ организира Национална научна конференция, посветена на 110 години от рождението на академик Стефан Павлов. Целта на конференцията е да срещне разнообразни научни позиции в принос към българската правна наука.

Конференцията ще се проведе на 15 октомври 2024 г. (вторник) от 09,00 ч. в Ректората на Университета, бул. „Цар Освободител” № 15, Нова конферентна зала (вход от ул. „Шипка”, ІІ етаж).

Отправяме покана до всички вас за участие в научния форум, като прилагаме изискванията за участие с доклади и научни съобщения. Информацията е достъпна и на интернет страницата на Юридическия факултет, секция „Научен календар“, https://law.uni-sofia.bg/bg/nauka/nauchen-kalendar. Участниците, които предварително са заявили желание за представянето на експозе на доклада или на научното съобщение ще имат възможност за представянето му по време на конференцията. Всички доклади и научни съобщения ще бъдат публикувани в сборник с научно редактиране.

За оперативен контакт организационният комитет на конференцията е на разположение на e-mail: conference_15.10.2024@abv.bg.

 

Срокове:

За заявяване на участие 04.10.2024 г. (петък)

За представяне на докладите и научните съобщения – 02.12.2024 г. (петък).

За да заявите участие в конференцията, моля попълнете и изпратете приложената регистрационна форма по електронен път до 04.10.2024 г. на e-mail: conference_15.10.2024@abv.bg.

 

Подробна информация може да откриете на този линк – линк за сваляне.