Премини към основното съдържание
Alumni

Учредяване на Алумни клуб на завършилите специалност „Международни отношения“

На 22 ноември 2020 г. в Нова конферентна зала на Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ беше учреден Алумни клуб на завършилите специалност „Международни отношения“ в ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски. Това е първият Алумни клуб в историята на Юридическия факултет на нашия университет. Учредяването на клуба се състоя в рамките на I Международен ден в Юридическия факултет на Университета.

Сред целите и задачите на клуба са поддържане на живата връзка между поколения възпитаници на специалността, създаване на стимули и форуми за свързаност между настоящите и бившите студенти и преподавателите в специалност „Международни отношения“ в ЮФ на СУ „Св. Климент Охридски, иницииране на благотворителни каузи, организиране на научни и академични форуми и др.

На учредяването на Алумни клуба присъстваха декана на Юридическия факултет проф. д-р Даниел Вълчев, заместник-декана по международната дейност, дигитализацията и виртуалната среда доц. д-р Мартин Белов, преподаватели, настоящи и бивши докторанти и студенти и много гости.