Премини към основното съдържание

Промоция на абсолвентите по „Международни отношения“

На 31 Юли в парка на Военната академия „Георги С. Раковски“ бяха връчени дипломите на 60 бакалаври и магистри по „Международни отношения“.

Промоция на специалност "Международни отношения"

Завършващите студенти бяха приветствани от декана на ЮФ проф. Даниел Вълчев и зам.-ректора на Университета доц. д-р Елиза Стефанова. Поздрав към своите колеги отправиха отличникът на курса Велислава-Михаела Крачунова и студентът на годината Божидар Александров. Заместник-деканът на Юридическия факултет доц. Евелина Димитрова прочете поздравителен адрес от вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева, а поздравления от името на Министерството на отбраната отправи държавният експерт Пламена Кобурова, също възпитаник на специалността „Международни отношения“ в ЮФ.

Промоция на специалност "Международни отношения"

От страна на основната катедра, осъществяваща обучението в програмите по „Международни отношения“ – КМПМО, слово изнесе доц. Иван Стойнев, който пожела на абсолвентите успехи на попрището на международното право и международните отношения и вяра в собствените сили, за да не се отказват пред трудностите.

Още информация за събитието можете да намерите в официалния сайт на Университета (линк).

Промоция на специалност "Международни отношения"